Se mine nye vinkort og -plakater i samarbejde med Munter Studio

Livsstil, Vin 11. maj, 2021 0 Kommentarer

Reklame

Mine damer og herrer! For første gang i mit virke som “feinschmeckeren” sælger jeg andet end mig selv (I ved, hvad jeg mener). I samarbejde med Munter Studio har jeg designet tre plakater – to vinkort og en mere livsstilsagtigt type – som vi har glædet os til at lancere. Herunder fortæller jeg lidt om overvejelserne bag, og der er selvfølgelig links til varerne, hvis du skulle være interesseret.

vinkort

De tre plakater side om side.

Først lidt forhistorie: Mads, der står bag Munter Studio, og jeg gik på Oure Idrætshøjskole sammen for godt 13 år siden. Vi var tilmed værelseskammerater. Ingen af havde dog dengang, som vi lå og konverserede på hver vores madras i køjesengen, forestillet os, at vi en dag skulle ende med at producere plakater og vinkort sammen. Mads er grafisk designer og lancerede i fjor sin webshop med flotte plakater. For nogle måneder siden spurgte han, om jeg kunne have lyst til at designe en serie af plakater, og det var jeg selvfølgelig klar på.

Se hele udvalget her 

Rent og enkelt
Vi har selvfølgelig taget udgangspunkt i det kulinariske univers, nærmere bestemt den vinøse afdeling af dette. De første to vinkort, vi har designet, er over to af mine absolutte favoritområder, Bourgogne og Champagne. De er ikke tænkt som detaljerede kort, der på minutiøs vis kortlægger de to områder. De skal derimod skabe en stemning og bidrage til oplevelsen, når man sidder med en god vin fra et af de to – eller et helt tredje for den sags skyld – områder. Derudover hjælper de også med at skabe et hurtigt, overordnet overblik over de to områder. Plakaterne er lette i udtrykket og passer – efter vores mening – ind i mange forskellige sammenhænge i hjemmet, på arbejdspladsen eller ude på landets restauranter og vinbarer.

Find bourgognekortet her og champagnekortet her

vinkort

Vores vinkort over Bourgogne.

vinkort

Vores vinkort over Champagne.

Den tredje, som vi kalder “Fordybelse”, er et forsøg på at illustrere den følelse, jeg sidder med, når jeg smager på vin – derfor også den analoge notenedfældning på godt, gammeldags papir langt væk fra skærmens evigt truende forsøg på at distrahere.

Find “Fordybelse” her

“Fordybelse”.

Vi håber, at plakaterne vil falde i din smag!