Video: Grand Resort Bad Ragaz – tre stjernerestauranter under ét tag

Anbefalinger 8. april, 2022 0 Kommentarer

Jeg har boet på mange fantastiske hoteller, men intet slår foreløbig mit ophold på Grand Resort Bad Ragaz i Schweiz, hvor jeg opholdt mig for et par måneder siden. Det er gennemført luksus fra ende til anden – også når det gælder spisemulighederne, som tæller hele tre michelinrestauranter under samme sam. Billederne skulle gerne tale for sig selv – kom med inden for på Grand Resort Bad Ragaz.

feinschmeckeren.dk var inviteret af Switzerland Tourism, Heidiland Tourism og Grand Resort Bad Ragaz.

 

På steder i verden mestrer det luksus og god service, som det er tilfældet i Schweiz. Tilbage i februar havde jeg fornøjelsen af at besøge Grand Resort Bad Ragaz, som i 2021 blev kåret til årets hotel af den indflydelsesrige hotel- og restaurantguide Gault & Millau. Hotellet har hele tre michelinrestauranter under samme tag – Verve by Sven med én stjerne samt Memories og IGNIV med to stjerner hver. Hotellet har den smukkeste og mest velfungerende spa-afdeling, jeg nogensinde har oplevet. Det lækre svømmeområde tiltrækker heller ikke kun hotellets gæster – mange lokale kommer også for at nyde godt af det termiske vand, som er hele årsagen til, at hotellet i sin tid blev bygget. Hotellet tjener også som medicinsk rekreationscenter med mere end 70 læger og terapeuter, som står klar til at hjælpe med snart en hvilken som helst skavank. På grund af det høje faglige niveau fungerer hotellet også som olympisk sportscenter, hvor schweiziske atleter kan blive behandlet og testet.

Vi kom dog først og fremmest for at tage pulsen på de tre førnævnte restauranter, som hver især leverede rigtige gode oplevelser med udgangspunkt i deres respektive koncepter. Videoen skulle gerne tale for sig selv, så læn dig tilbage, og kom med inden for på dette verdensklassehotel.

Video: Portræt af Lieffroy i Nyborg

Du kan se flere videoer fra Passion Plated på vores YouTube-kanal.