Folkene bag Juno åbner nyt – byd velkommen til At the Counter

Anbefalinger 13. marts, 2019 0 Kommentarer

Der er godt nyt til tilhængerne af Juno the Bakery, der hurtigt efter sin åbning i slutningen 2017 har fået kultstatus i København takket være sit fremragende bagværk. Der hersker heller ingen tvivl hos undertegnende om, at Juno the Bakery er Københavns bedste bageri.

Der er allerede fuldt hus hos At the Counter – Juno-disciplene har manglet et sted at slå sig ned.

At the Counter er Junos nye spisested.

I dag har folkene bag åbnet et lille spisested  på Randersgade på Østerbro nogle få hundrede meter fra bageriet. At the Counter hedder det, og her kan man forvente versioneringer over klassiske morgenmads- og frokostserveringer såsom yoghurt med granola, brioche med æg og bacon og sandwich med skinke. Bagværket kommer naturligvis fra Juno the Bakery, mens kaffen kommer fra blandt andet Prolog Coffee Bar og Koppi fra Sverige. Med andre ord er fokus på kvalitet, som vi kender det fra Juno, og det tegner derfor særdeles lovende.

Seneste butterdejsgenistreg fra Juno-bagerne er denne croissant med kartoffelskiver og ramsløg – et helt perfekt balanceret stykke bagværk.

Skandinaviens bedste kafferistere er repræsenteret hos At the Counter.

Saftige, smørmættede kanelsnurrer.

Et samlingssted i øjenhøjde
Ideen med At the Counter er at skabe et sted, hvor personalet har overskud til at snakke med gæsterne. Kaffemaskinen står, så personalet ikke skal vende sig om, og det intime steds størrelse gør i sig selv, at personale og gæster hurtigt kommer hinanden ved.

Indehaver Emil Glaser får en snak med en gæst ved bardisken.

At the Counter har åbent onsdag til fredag fra 7.30 til 16 og lørdag og søndag fra 9 til 16. Følg At the Counter på Instagram.