Vind 3×2 billetter til Komos Festival i Kongens Have

Begivenheder 8. juni, 2017 14 Kommentarer
komos festival

Du kan vinde billetter til Komos Festival i Kongens Have lige her.

Indlægget er lavet i samarbejde med Komos Festival. 

Det er sæson for festivaller, og du er i sikkert i fuld gang med at planlægge, hvor i det danske sommerland, du skal høre musik og drikke kolde øl med videre. Du kan godt skynde dig at tilføje endnu et par datoer til kalenderen, for d. 16. og 17. juni løber Komos Festival i Kongens Have i København af stablen for første gang. Der er tale om en kombineret musik- og madfestival forstået på den måde, at der naturligvis er koncerter, og derudover er der en række talks (som det hedder på dansk) fra en gruppe danske madpersonligheder, hvor jeg er en af dem. Hvad jeg skal tale om, må du vente med at høre, indtil klokken bliver 18.15 d. 16. juni, hvor jeg går på scenen i en god halv times tid. Foruden mig er dygtige folk som Mette Blomsterberg, Morten Heiberg og Bo Jacobsen at finde på scenen. Jeg glæder mig i hvert fald til at møde jer på den anden side af skærmen, og forhåbentlig kan jeg give jer lidt nye ting at tænke over i løbet af og efter min talk.

Foruden talks sørges der på den madrelaterede front også for en række spændende madboder, hvor folk kan få stillet sulten med ordentlig mad. Den del står Kødbyens Mad & Marked for, så du burde være i særdeles gode hænder. Blandt streetfoodboderne er eksempelvis Kuma, som jeg har skrevet ganske pænt om. Man kan også købe picnickurve eller gå til bords hos enten Palægade, Cicchetti eller LaLaLA.

Der er flere forskellige picnickurve at vælge mellem på Komos Festival.

På musikfronten kan du glæde dig til herlige kunstnere såsom Lisa Ekdahl, Folkeklubben og Passenger, så der burde være basis for en herlig weekend i hjertet af København.

Hele programmet finder du her.

Vind billetter
En partoutbillet til begge dage koster 695 kroner, hvilket jo ikke kan siges at være en formue sammenlignet med landets øvrige festivaller. Men derfor er det trods alt stadig sjovere at komme med gratis, og det er der seks heldige personer, der får muligheden for. Jeg udlover nemlig tre vindere, der hver især får en billet til sig selv og lige netop den person, de helst vil have med.

Det, du skal gøre, er at skrive i kommentarfeltet, hvad du allerhelst vil opleve på Komos Festival, og så trækker jeg lod blandt vinderne, som offentliggøres på onsdag klokken 12.

Held og lykke!