Video: Kom helt tæt på Hotel Frederiksminde

Anbefalinger 14. december, 2016 0 Kommentarer
hotel frederiksminde

Det er retter som denne med kammuslinger, grønne jordbær og hasselnødder, der gør, at Hotel Frederiksminde for alvor begejstrer.

Du skal med på tur. I levende billeder. Den går til Præstø, nærmere betegnet Hotel Frederiksminde, der fik sin første michelinstjerne i februar; men inden du får lov til at mæske dig i de mundvandsdrivende billeder af køkkenchef Jonas Mikkelsens små kunstværker, vil jeg lige præsentere mit nye projekt.

Det hedder Passion Plated, og det har jeg etableret i samarbejde med tv-producer Jesper Bøjlund, der står bag produktionsselskabet Creative Republic. Ideen opstod ud fra et ønske om at portrættere Danmarks og omverdens bedste restauranter og kokke i et format, der oser af kvalitet, og som tager sig tiden til at gå i dybden. Døm selv nedenfor. Først får du den præsentation, der også ligger på Passion Plateds hjemmeside:

“De ambitiøse kokke er ligesom professionelle atleter: Hver dag stræber de efter at blive bedre, end de var i går. Passion Plated udspringer af en fascination og uendelig anerkendelse for det hårde arbejde, landets dygtigste kokke bruger de fleste af deres vågne timer på, for at du og jeg kan sætte os til bords og nyde et måltid, der kan give gåsehud, vække stærke følelser og med ét bringe dig tilbage til et barndomsminde. Vores ønske er at bringe dig lidt tættere på de dygtige kokke og tjenere. Hvad driver dem, hvordan betragter de deres egen madstil, og hvad er deres største drømme?
Vi forsøger at indkapsle stedernes sjæl, og du kommer selvfølgelig med til bords, for i sidste ende er det selve middagsoplevelsen, der viser, hvilket niveau restauranten befinder sig på.
En kok er den mad, han eller hun serverer. Det er passion præsenteret på en tallerken.”

Og nu til selve essensen – god fornøjelse – husk at slå HD og fuld skærm til!

Både Jesper og jeg håber, at I kan lide videoen fra Hotel Frederiksminde. Er det tilfældet, så send det endelig videre, og gå ind på Passion Plateds facebookside, og følg den med et like.