Her er vinderen af Nespresso-maskinen

Begivenheder 11. marts, 2013 56 Kommentarer
Denne lille sag kan blive din. Læs hvordan længere nede i artiklen.

Denne lille sag kan blive din. Læs hvordan længere nede i artiklen.

Så er vinderen fundet efter lodtrækning! Læs nederst, om du er den heldige.

“Skulle Nespresso nu være feinschmeckeri,” tænker du måske. Jeg var selv skeptisk, da jeg i sin tid stiftede bekendtskab med Nespresso, som unægteligt er en stor spiller på markedet, i en tid hvor trenden er at søge mod små, lokale kaffeproducenter. Jeg må dog slå fast, at jeg finder smagsniveauet højt i Nespressos kapsler og maskiner, der leverer fyldige, delikate kaffer med et tykt, tæt lag crema på toppen. Bevares, den dygtige barista med det sublime udstyr (til mange tusinde kroner) kan levere en bedre espresso, men der er bare flere faktorer, der kan gå galt. Her leverer Nespresso-maskinerne varen hver gang, og det, synes jeg, er dejligt bekvemt, når jeg ønsker mig den gode kop kaffe i en fart.

Læs også: Nespresso åbner i Aarhus

Tilmed er Nespresso repræsenteret på 21 af de restauranter, der figurerer på den berømte World’s 50 Best-liste, hvor noma ligger som nummer ét, så helt skidt kan det ikke være.

Ud over Nespresso U-maskinen indeholdt præmien fem kapselrør, der blandt andet inkluderer den nye variant Linizio Lungo. Sortimentet består af to rør Linizio Lungo, ét rør Vivalto Lungo, ét rør Volluto og ét rør Dulsao do Brazil. 50 kaspler i alt.

U fås i flere farver.

U fås i flere farver.

Og vinderen er: Sus Vang, der nu kan gengælde sin venindes gode kaffe. Tillykke, Sus, og god fornøjelse med maskinen.