Brdr. Krüger – køb dansk møbelkunst, og få gavekort til Noma og Relæ m.fl. med i prisen

Begivenheder 12. maj, 2020 0 Kommentarer

Få ting har de seneste årtier været med til at markedsføre Danmark som vores restaurantscene, og det gør ondt at se alle de fantastiske restauranter lide i disse hårde tider; men i stedet for at lægge sig ned og græde, har det danske møbelfirma Brdr. Krüger tænkt sig at gøre noget ved problemet: Når du køber et af deres smukke møbler, bliver 30 procent af købssummen konverteret direkte til et gavekort til nogle af Københavns bedste restauranter, herunder Noma, Relæ og Barr – ren win/win for dig.

I svære tider som disse er det smukt at se de mange initiativer, der har til formål at støtte de hårdest ramte virksomheder. Der er ingen tvivl om, at restaurationsbranchen er en af de brancher, der har måttet betale den højeste pris i forbindelse med nedlukningen af Danmark, og det er endnu umuligt at sige, hvordan tingene kommer til at se ud på den lidt længere bane for vores fantastiske restauranter. Det vil være en katastrofe, hvis den danske madscene kollapser, for få ting har brandet Danmark – og skabt så megen nydelse – som de danske restauranter de seneste år. Det tænker de også hos møbeldesignfirmaet Brdr. Krüger, som har leveret møbler til eksempelvis Noma og Kadeau og mange flere, og de har nu sat for sig at donere hele 30 procent af omsætningen per salg direkte til restauranterne, og det får du som kunde glæde af.

”Det er en livstruende situation for dansk gastronomi. Vi mener, at det er vigtigt, at de pionerer, som har været med til at udvikle Danmark til en af verdens førende destinationer for gastronomi, skal overleve. Det vil komme os alle til glæde og gavn, at de kan fortsætte med at udvikle dansk madkultur og tiltrække turister og opmærksomhed,” udtaler Jonas Krüger, medejer og kreativ direktør, som suppleres af sin søster:

brdr. krüger

Jonas Krüger er medejer af Brdr. Krüger.

“Som dansk møbelproducent ser vi et værdifællesskab med de ildsjæle, som holder ved, brænder for deres håndværk og sætter Danmark på verdenskortet med deres visioner. Restauranter er blandt dem, som er særlig klemt i denne tid, mens vi (7-9-13) ikke er lige så hårdt ramt endnu og har kapacitet til hjælpe. Det handler om at stå sammen og forsøge at gøre hvad man kan,” udtaler Julie Krüger, medejer af Brdr. Krüger.

Kampagnen #ChefSupport er stablet på benene i samarbejde med organisationen MAD, som håndterer kontakten til restauranterne og det praktiske. Helt konkret er setuppet som følger: Når du via Brdr. Krügers webshop eksempelvis køber en ARV-stol magen til dem, der står på Noma, til 9.995 kroner, får du et gavekort på 2.998,50 kroner – altså 30 procent af købet – som du kan bruge på en af de medvirkende restauranter efter eget valg. Pengene overføres til restauranten umiddelbart efter købet. Tidspunktet for indløsning af gavekortet arrangeres i dialog mellem restaurant og kunde. Står du med andre ord og drømmer om nye møbler til din bolig, er dette det optimale tidspunkt at slå til på.

brdr. krüger

Når du køber en af de smukke ARV-stole, får du et gavekort på lige knap 3.000 kroner til eksempelvis Noma, hvor dette billede er taget.

Få 30 procent rabat i form af gavekort til følgende restauranter:

Admiralgade 26
Alouette
Barabba
Barr
Den Vandrette
Il Buco
Iluka
La Banchina
Lola
Noma
Relæ
Sanchez
Ved Stranden 10

Shop Brdr. Krüger kollektionen her 

Om Brdr. Krüger
Det danske snedkeri Brdr. Krüger blev grundlagt i 1886. I dag har virksomheden udviklet sig til et selvproducerende designbrand, der hædrer de klassiske danske designværdier og samtidig ser fremad. Traditionelt snedkerhåndværk og 134 års ekspertise kombineres med moderne produktionsteknikker for at skabe designs med en tidløs appel. I sin videreudvikling af arv og håndværk, samarbejder Brdr. Krüger med nogle af verdens bedste design- gastronomi- og kunst talenter for at skabe en evolverende kollektion af møbler. Brdr. Krügers engagement er kultiveret igennem fem generationer og er garant for produkter af højeste kvalitet i hvert enkelt møbel, der forlader den familieejede fabrik i Danmark.

brdr. krüger

Brdr. Krüger leverer feinschmeckermøbler af høj kvalitet.