Vind billetter til CPH Food District

Anbefalinger 5. august, 2016 10 Kommentarer
cph-food-district
Den 19. august går det igen løs til Copenhagen Cooking. På billedet en af flere langbordsmiddage under Frederiksberg Høstfest 2015. Foto: Rasmus Flindt Pedersen.

Copenhagen Cooking har i løbet af de seneste år manifesteret sig som noget af et gastronomisk tilløbsstykke for lokale såvel som turister. Den 19. august løber madfestivalen igen af stablen med et hav af arrangementer i alle genrer og prisklasser frem til d. 28. august.

Som noget nyt får Copenhagen Cooking i år et fysisk midtpunkt i form af CPH Food District i Den Brune Kødby fra d. 19.-21. Her indtager aktørerne Øksnehallen og Kvægtorvet med madnørderi, kokkekonkurrencer, grejmarked, spændende fødevarer, cocktails og meget, meget mere; i alt 150 gastronomiske oplevelser, og du kan komme med. Én dag koster 75 kroner for adgangs til området, mens et tredagspas kan erhverves for 150 kroner.

Det kan du opleve i CPH Food District

  • I Det Spiselige Danmark kan du smage produkter fra mere end 50 danske og nordiske producenter.
  • P4 København Scenen byder på debatter og oplæg om de hotteste madtendenser, og du kan møde P4 Københavns værter og madprofiler fra DR.
  • Hos CPH by the Glass kan du møde det nye inden for cocktails, fermenterede safter og andre drikke samt se danske og internationale bartendere optræde i show-baren.
  • På grejmarkedet kan du købe al det gear, som din indre kok drømmer om og møde ildsjæle, der arbejder med genbrug.
  • På Konkurrencescenen er der spændende kokkekonkurrencer alle tre dage. Fredag kåres den bedste burger i ‘Friday Night Burger Fight’, lørdag konkurrerer 5 danske restauranter om at tilberede den bedste hovedret med lokale råvarer i ‘Local Cooking’, og nordjyske restauranter kæmper mod københavnske restauranter i ‘Cook-off Battle’. Søndag træder Danmarks førende restauranter og kokke op på scenen i ‘Årets Ret’.
  • I madværkstedet og skuekøkkenet kan du rulle din egen økologiske lakrids, få historien om tatar, blive klogere i pølseværkstedet, slynge honning og meget andet.
  • I Urban Garden kan du bl.a. være med til at sanke, lave urtesnaps og høre om, hvordan insekterne også kan gøre sig på tallerkenen. Lige ved siden af bliver der lavet mad over bål og du kan møde ildsjælene fra Haver til Maver. Muld, Magi & Mad præsenterer danske landmænd og deres mangfoldige afgrøder. Du kan selv være med til at skabe skønne vegetarretter.
  • Hos The Hood of Fermentation inviterer Aarstiderne ind i fermenteringens univers. Du kan blive klogere på kraut, kimchi og kombucha, og lade dig inspirere af de urgamle og samtidig helt moderne konserveringsmetoder.
  • Kvægtorvets storskærm byder på maddokumentarer under åben himmel. I samarbejde med CPH:DOX vises to forpremierer: ‘BUGS’, hvor man følger Nordic Food Lab på deres verdensomspændende jagt efter spiselige insekter, og ’Ants on a Shrimp’; Den helt nye film om Nomas japanske pop-up eventyr.
  • CPH Food District byder selvfølgelig også på lækre spiseoplevelser samt Jacobsen Biergarten og Vinhanens vinbar.

Vind billeter
feinschmeckeren.dk har fået mulighed for at udlodde to x to tredagsarmbånd og to billetter til Aarstidernes Fermenteringsworkshop & Kombuchabar eller Bülow Lakridsværksted. Med andre ord kan to heldige personer tage en ledsager med til CPH Food District. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle, hvad du glæder mig mest til at opleve på CPH Food District. Husk at angive din mailadresse i mailfeltet, når du kommenterer, så jeg kan komme i kontakt med dig, når du forhåbentlig bliver trukket som vinder. Vinderen trækkes d. 15. august.

Jeg håber, at vi ses på pladsen. Jeg kommer som minimum til at være til stede om søndagen, når jeg sidder ved dommerbordet til Årets Ret.

INFO: Billetterne er doneret af Copenhagen Cooking.