Video: I køkkenet med den trestjernede michelinkok Andreas Caminada

Anbefalinger 7. december, 2017 0 Kommentarer

Har du hørt om vores nye projekt Passion Plated? Hvis du ikke følger os, kan du gøre det på Facebook lige her.

Og nu til sagen: I forrige uge var vi i verdens mindste by, Fürstenau, i den schweiziske region Graubünden. Her ligger en af verdens bedste restaurant, Schloss Schauenstein, der har opnået de maksimale tre michelinstjerner og en placering som nummer 72 på World’s 50 Best-listen. Vi havde ikke alene fornøjelsen af at spise i restauranten – vi fik også lov til at gå i køkkenet med ejer og køkkenchef, Andreas Caminada, der er en af de yngste kokke, der har opnået tre michelinstjerner. Her viste han os to retter, mens han fortalte om sine tanker bag, og hvordan han bygger de retter op, som klarer sig igennem nåleøjet og ind i restauranten. Det har vi dokumenteret i to film, hvor du kommer helt tæt på færdiggørelsen og anretningen af to retter på internationalt topniveau.

Ørred, gulerod og røget mousse
Den første ret, Andreas Caminada viste mig, er en signaturret med lokal ørred, gulerod og en røget mousse på fiskeben. Se den lige her.

Den anden ret er bygget op om brissel og blomme – den får du også lige her.

Jeg håber, at du kan lide, hvad du har set. Hvis det er tilfældet, må du meget gerne dele dette indlæg og følge Passion Plated på Facebook.

Slutteligt vil jeg gerne understrege, at Schloss Schauenstein i højeste grad er et besøg værd. Service på dette niveau er meget sjældent set, og meget er afgjort også på et højt internationalt niveau.

Schloss Schauenstein
Schlossgass 77
7414 Fürstenau
Schweiz
Hjemmeside