Video: Portræt af Daniel Berlin Krog – en af Nordens bedste restauranter

Anbefalinger 20. april, 2018 1 Kommentar

Mens det ikke var den helt store fest for Danmark ved dette års michelinuddeling, var der mere at fejre i Sverige. Her fik landet sin første trestjernede restaurant i form at Frantzén i Stockholm, og det blev også til flere nye etstjernede. En anden restaurant, der blev belønnet, var Daniel Berlin Krog i den lille landsby Skåne-Trånås halvanden times kørsel fra København. Daniel Berlin Krog er et fast stop på internationale foodies’ rejse gennem Skandinavien, og d. 19. februar fik han sin meget velfortjente anden stjerne for sit ekstremt lokalt baserede køkken.

daniel berlin

Daniel Berlin har manifesteret sig som en af Nordens bedste kokke. Foto: Jesper Bøjlund.

At jeg kan udtale mig om, hvorvidt det var fortjent eller ej, skyldes, at jeg havde fornøjelsen af at spise hos Daniel Berlin i november, og her oplevede jeg et sandt bombardement af velsmag præsenteret gennem lokalt grønt, vildt og meget andet i den fantastiske lille spisestue med plads til 25 personer.

Læs også: Mine 15 bedste retter i 2017

Mit måltid hos kokken Daniel Berlin blev derfor også et af de bedste, jeg fik i fjor, og det siger trods alt ikke så lidt. Jeg vil undlade at skrive mere og bare opfordre dig til at se denne film, som er lavet af Passion Plated, et samarbejde mellem feinschmeckeren.dk og Creative Republic. 

Passion Plateds besøg hos Daniel Berlin var støttet af Visit Sweden.