Skal du være den nye MasterChef?

Anbefalinger 6. august, 2015 0 Kommentarer

 

masterchefDer var spænding til sidste sekund, da Anders Halskov-Jensen tidligere på året blev den nye danske MasterChef efter en millimeter tæt afgørelse i finalen. Her fik han mulighed for at demonstrere sine evner ud i madlavning, og nu er det din tur til at gøre ham kunsten efter.

TV3 søger deltagere til en ny runde af det populære program MasterChef, som vil blive optaget fra oktober 2015 til januar 2016. Så går du med en drøm om at afprøve dine evner i et køkken, er det nu, du skal melde dig til.

Samtidig er det en spændende chance for at lære en masse nyt via de mange udfordringer, de kyndige dommere giver i programmet, og hvis du brænder for at lave mad, er det værd at gribe muligheden.

Nummer to i den seneste udgave af MasterChef, Mads Cortsen, kan kun anbefale interesserede at melde sig til.

”Det er vildt fedt at mærke den intensitet, der er, når man er i gang med at lave sin mad, og man kæmper virkelig for det. Dernæst er det stort at få feedback fra anerkendte kokke. Jeg kan kun anbefale folk at melde sig til, for man har intet at tabe. Man lærer en hel masse, får nye kompetencer og en masse nye kontakter,” siger Mads Cortsen, der har scoret sig en stilling som kokkeelev på Michelin-restauranten Kokkeriet som resultat af sin gode præstation i Masterchef.

Sådan gør du

Det er et krav, at du er fyldt 18 år, og du må ikke arbejde eller have arbejdet som professionel kok tidligere. Nedenfor finder du et link til ansøgningsskemaet, hvor du vil blive bedt om at svare på nogle spørgsmål samt vedhæfte en video af dig selv, mens du laver mad. ”Åh nej, det lyder svært med den video,” tænker du måske, men bare rolig: TV3 forventer ikke en kommende Oscar-kandiderende film, der er perfekt klippet sammen. De ønsker blot at se dig snakke, mens du laver lidt mad efter eget valg, og videoen skal ikke vare mere end maksimalt fire minutter, så få en, du holder af, til at holde kameraet eller din smartphone.

TV3 skal have modtaget din ansøgning senest d. 19. august. Optagelserne vil finde sted mellem oktober 2015 og januar 2016 i København. Du finder ansøgningsskemaet ved at klikke på dette link til ansøgningsskemaet.

Indlægget er betalt af Metronome Productions A/S