Det tilbyder jeg

Har du spørgsmål eller anden interesse for feinschmeckeren.dk, er du meget velkommen til at kontakte mig per e-mail eller telefon via:

rp@feinschmeckeren.dk

30241638

Gennem min uddannelse som journalist, min vinuddannelse og min store erfaring fra toprestauranter over hele verden kan jeg tilbyde meget forskelligt til dig og/eller din virksomhed.  Se nedenfor, hvad jeg blandt andet kan tilbyde.

Foto: Nicklas Ingemann, nicklasingemann.com.

feinschmeckeren.dk v/Rasmus Palsgård er mit firma. Jeg vil med glæde assistere dig og din virksomhed, uanset om det har med mad eller noget helt andet at gøre. Sprog og formidling er mit levebrød, og gastronomi og livsstil er mine store passioner. Du kan forvente stor seriøsitet og ansvarsfølelse over for den opgave, du ønsker, jeg skal løse. Målrettethed er kodeordet i mit arbejde, og man når kun sine mål ved at gøre sit bedste hver gang – og det gør jeg. Jeg tilbyder følgende services:

Artikelskrivning – foruden mit fokus på gastronomi har jeg også stor interesse for og indsigt i herreekvipering, sport (især skisport, løb, crossfit og fodbold), biler samt kost og ernæring.

Sponsorerede indlæg – alt indhold på feinschmeckeren.dk er noget, jeg står 100 procent inde for – også når det har en kommerciel afsender. Kontakt mig, hvis du har et kvalitetsprodukt, du gerne vil promovere gennem et sponsoreret indlæg på feinschmeckeren.dk

Videoproduktion – sammen med Creative Republic producerer jeg videoportrætter af toprestauranter over hele verden via vores fælles projekt Passion Plated. Vi tager også meget gerne en samtale med dig, hvis du har brug for hjælp til produktion af førsteklasses video.

Foredrag – Du er kommet til den rette, hvis du har brug for en foredragsholder til at fortælle om gastronomiske tendenser, eller hvis du ønsker dig en masterclass om de gode ting i livet. Jeg har holdt oplæg om alt fra ostetendenser på restauranter til fremtidens chilenske vine.

Vinsmagning – God vin kan være vejen til store sanselige oplevelser, men derfor kan vi godt snakke om det på en forståelig og håndgribelig måde. Væk med berøringsangsten og ind med begejstringen. Jeg kan arrangere din næste vinsmagning over et hav af temaer for både nysgerrige begyndere og erfarne. Jeg er WSET Level 3 Wines Certified og underviser også studerende på vinuddannelse.dk.

Formidling af produkter og virksomheder – den gode fortælling er essentiel for at få budskabet rigtigt ud. Skal du have fortalt historien om din restaurant, åbenbare det fantastiske ved dine skræddersyede habitter eller have assistance til en mundtlig præsentation, kan jeg hjælpe.

Vejledning i gastronomiske tendenser og restaurantkonsultation – med besøg på toprestauranter i hele verden har jeg opbygget en vis erfaring, og jeg er i konstant berøring med de nyeste tendenser. Det kan være svært at se sin egen restaurant fra gæstens perspektiv. Her kan jeg give dig en grundig vurdering og komme med vejledning og råd til optimering af de små detaljer, der gør den store forskel.

Korrekturlæsning – et godt og grammatisk korrekt sprog er vigtigt for helhedsindtrykket. Det ærgrer mig, at mange menukort og informationer er præget af fejl, som ikke hænger sammen med den professionalisme, som er til stede i resten af foretagendet. Uanset hvad din tekst handler om, kan jeg sørge for, at sproget og grammatikken er korrekt.

Kontakt mig på telefon 30241638 eller rp@feinschmeckeren.dk for tilbud og øvrig information.

Firma

feinschmeckeren.dk v/Rasmus Palsgård

CVR: 34812454