Det tilbyder jeg

Har du spørgsmål eller anden interesse for feinschmeckeren.dk, er du meget velkommen til at kontakte mig per e-mail eller telefon via:

rp@feinschmeckeren.dk

30241638

Gennem de mere end 10 år, jeg har arbejdet som mad- og livsstilsjournalist, har jeg opbygget en solid, kvalitetsbevidst følgerskare på dette site, på min Instagram-konto og i flere forskellige medier som freelancer. Dem kan jeg hjælpe dig med at nå ud til. Se nedenfor, hvad jeg blandt andet kan tilbyde.

Foto: Nicklas Ingemann, nicklasingemann.com.

feinschmeckeren.dk v/Rasmus Palsgård er mit firma. Jeg vil med glæde assistere dig og din virksomhed, uanset om det har med mad eller noget helt andet at gøre. Sprog og formidling er mit levebrød, og gastronomi og livsstil er mine store passioner. Du kan forvente stor seriøsitet og ansvarsfølelse over for den opgave, du ønsker, jeg skal løse. Målrettethed er kodeordet i mit arbejde, og man når kun sine mål ved at gøre sit bedste hver gang – og det gør jeg. Jeg tilbyder følgende services:

Advertorials og pressemeddelelser – en væsentlig del af en succesfuld markedsføring er at få sine budskaber kommunieret på rette vis. Som journalist har jeg opbygget en stærk sans for den gode vinkling, og den kan også komme dig til gode. Blandt mine kunder finder man både små og store, toneangivende virksomheder inden for fødevaresektoren. Dem hjælper jeg blandt andet, når de skal have udarbejdet advertorials til aviser og magasiner, og når der er brug for en skarp pressemeddelelse, der kan bryde igennem barrieren til de vigtigste medier.

Samarbejde på Instagram – Med mere end 30.000 følgere på Instagram, primært danske mænd i aldersgruppen 25-44 år, når jeg ud til rigtig mange, som sætter pris på god kvalitet. Jeg tager meget gerne et møde om de muligheder, der er for at indgå et godt og seriøst samarbejde.

Sponsorerede indlæg – alt indhold på feinschmeckeren.dk er noget, jeg står 100 procent inde for – også når det har en kommerciel afsender. Kontakt mig, hvis du har et kvalitetsprodukt, du gerne vil promovere gennem et sponsoreret indlæg på feinschmeckeren.dk.

Foredrag – Du er kommet til den rette, hvis du har brug for en foredragsholder til at fortælle om gastronomiske tendenser, eller hvis du ønsker dig en masterclass om de gode ting i livet. Jeg har holdt oplæg om alt fra ostetendenser på restauranter til fremtidens chilenske vine for private forbrugere såvel som store virksomheder.

Vinsmagning – God vin kan være vejen til store sanselige oplevelser, men derfor kan vi godt snakke om det på en forståelig og håndgribelig måde. Væk med berøringsangsten og ind med begejstringen. Jeg kan arrangere din næste vinsmagning over et hav af temaer for både nysgerrige begyndere og erfarne vinentusiaster. Jeg er uddannet WSET Level 3 Wines Certified.

Vejledning i gastronomiske tendenser og restaurantkonsultation – med besøg på toprestauranter i hele verden har jeg opbygget en solid erfaring inden for området, og jeg er i konstant berøring med de nyeste tendenser. Det kan være svært at se sin egen restaurant fra gæstens perspektiv. Her kan jeg give dig og din restaurant en grundig vurdering og komme med vejledning og råd til optimering af de små detaljer, der gør den store forskel.

Kontakt mig på telefon 30241638 eller rp@feinschmeckeren.dk for tilbud og øvrig information.

Firma

feinschmeckeren.dk v/Rasmus Palsgård

CVR: 34812454