Om feinschmeckeren

Velkommen til feinschmeckeren.dk!

Velkommen til feinschmeckeren.dk. Jeg håber, at du vil nyde godt af mine artikler. Foto: Lasse Salling, pixelpirate.dk
Jeg hedder Rasmus Palsgård og er uddannet journalist med hjertet tabt til gastronomien. Siden 2011 har jeg skrevet fast om mad og drikkevarer på dette site, og det agter jeg at fortsætte med.
Jeg nærer en stor interesse for topgastronomi og de kokke, tjenere, producenter og leverandører, der gør det muligt. København og Danmark i det hele taget har flere restauranter, der i mine øjne tilhører verdenseliten, så med andre ord er det et taknemmeligt sted at arbejde som madskribent. Som madanmelder på magasinet Gastro har jeg også det store privilegium og ansvar at anmelde landets bedste og mest spændende restauranter.
I det hele taget er jeg fascineret af folk, der går op i kvalitet, og som prøver at skabe noget unikt, og det er dem, jeg gerne vil portrættere her på siden.
Foruden at skrive om gastronomi holder jeg også meget af selv at lave mad. Det kom til udtryk på tv, da jeg deltog på MasterChef 2016 og kom til selve finalen.

Klassisk herreekvipering er en anden af mine store passioner, som også af og til resulterer i artikler. Jeg går sjældent ud uden en selvbinder om halsen og håndsyede sko på fødderne. Igen er det kvalitet og sansen for detaljen, det handler om. Det forveksles desværre ofte med snobberi at gå op i kvalitet, men jeg tror på, at en ændring er på vej, både indenfor spiselige såvel som ikke-spiselige produkter.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig på rp@feinschmeckeren.dk, hvis du har spørgsmål eller ideer til et fremtidigt samarbejde. Her kan du også læse mere om, hvad jeg kan hjælpe med.

Kort om

Navn: Rasmus Palsgård

Alder: 28 år

Bopæl: København

Uddannelse: Journalist fra Journalisthøjskolen i Aarhus

Madanmelder på magasinet gastro

Finalist i MasterChef 2016

Medier, jeg skriver for:

Gastro

Smag og Behag

Mad&venner

Berlingske

Luxury Aficionados

Inside Business

Vin & Co.

Aperitif (Norge)

Vin & Brennevin (Norge)

feinschmeckeren.dk er en del af virksomheden feinschmeckeren.dk v/Rasmus Palsgård