Vind billetter til CPH Food District

Anbefalinger 5. august, 2016 10 Kommentarer
cph-food-district
Den 19. august går det igen løs til Copenhagen Cooking. På billedet en af flere langbordsmiddage under Frederiksberg Høstfest 2015. Foto: Rasmus Flindt Pedersen.

Copenhagen Cooking har i løbet af de seneste år manifesteret sig som noget af et gastronomisk tilløbsstykke for lokale såvel som turister. Den 19. august løber madfestivalen igen af stablen med et hav af arrangementer i alle genrer og prisklasser frem til d. 28. august.

Som noget nyt får Copenhagen Cooking i år et fysisk midtpunkt i form af CPH Food District i Den Brune Kødby fra d. 19.-21. Her indtager aktørerne Øksnehallen og Kvægtorvet med madnørderi, kokkekonkurrencer, grejmarked, spændende fødevarer, cocktails og meget, meget mere; i alt 150 gastronomiske oplevelser, og du kan komme med. Én dag koster 75 kroner for adgangs til området, mens et tredagspas kan erhverves for 150 kroner.

Det kan du opleve i CPH Food District

  • I Det Spiselige Danmark kan du smage produkter fra mere end 50 danske og nordiske producenter.
  • P4 København Scenen byder på debatter og oplæg om de hotteste madtendenser, og du kan møde P4 Københavns værter og madprofiler fra DR.
  • Hos CPH by the Glass kan du møde det nye inden for cocktails, fermenterede safter og andre drikke samt se danske og internationale bartendere optræde i show-baren.
  • På grejmarkedet kan du købe al det gear, som din indre kok drømmer om og møde ildsjæle, der arbejder med genbrug.
  • På Konkurrencescenen er der spændende kokkekonkurrencer alle tre dage. Fredag kåres den bedste burger i ‘Friday Night Burger Fight’, lørdag konkurrerer 5 danske restauranter om at tilberede den bedste hovedret med lokale råvarer i ‘Local Cooking’, og nordjyske restauranter kæmper mod københavnske restauranter i ‘Cook-off Battle’. Søndag træder Danmarks førende restauranter og kokke op på scenen i ‘Årets Ret’.
  • I madværkstedet og skuekøkkenet kan du rulle din egen økologiske lakrids, få historien om tatar, blive klogere i pølseværkstedet, slynge honning og meget andet.
  • I Urban Garden kan du bl.a. være med til at sanke, lave urtesnaps og høre om, hvordan insekterne også kan gøre sig på tallerkenen. Lige ved siden af bliver der lavet mad over bål og du kan møde ildsjælene fra Haver til Maver. Muld, Magi & Mad præsenterer danske landmænd og deres mangfoldige afgrøder. Du kan selv være med til at skabe skønne vegetarretter.
  • Hos The Hood of Fermentation inviterer Aarstiderne ind i fermenteringens univers. Du kan blive klogere på kraut, kimchi og kombucha, og lade dig inspirere af de urgamle og samtidig helt moderne konserveringsmetoder.
  • Kvægtorvets storskærm byder på maddokumentarer under åben himmel. I samarbejde med CPH:DOX vises to forpremierer: ‘BUGS’, hvor man følger Nordic Food Lab på deres verdensomspændende jagt efter spiselige insekter, og ’Ants on a Shrimp’; Den helt nye film om Nomas japanske pop-up eventyr.
  • CPH Food District byder selvfølgelig også på lækre spiseoplevelser samt Jacobsen Biergarten og Vinhanens vinbar.

Vind billeter
feinschmeckeren.dk har fået mulighed for at udlodde to x to tredagsarmbånd og to billetter til Aarstidernes Fermenteringsworkshop & Kombuchabar eller Bülow Lakridsværksted. Med andre ord kan to heldige personer tage en ledsager med til CPH Food District. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle, hvad du glæder mig mest til at opleve på CPH Food District. Husk at angive din mailadresse i mailfeltet, når du kommenterer, så jeg kan komme i kontakt med dig, når du forhåbentlig bliver trukket som vinder. Vinderen trækkes d. 15. august.

Jeg håber, at vi ses på pladsen. Jeg kommer som minimum til at være til stede om søndagen, når jeg sidder ved dommerbordet til Årets Ret.

INFO: Billetterne er doneret af Copenhagen Cooking.

  • Liv

    Udover det kæmpe sansebombardement generelt, glæder jeg mig til at opleve den passion, kreativitet og velsmag, som de forskellige stande og workshops præsenterer. Har selv fermenteret en del, og derfor kunne netop fermenteringssessionen være fed, så jeg kan blive endnu klogere.

  • Charlotte Mørck

    Jeg glæder mig til at indsnuse duftene – se de smukke retter blive til – høre dygtige fagfolk videregive deres tips —men allermest til at SMAGE på maden. Og min mand vil nyde at komme ud af køkkenet! Hilsen Charlotte – clm@dr.dk

  • sarah

    Jeg glæder mig allermest til Aarstidernes bod, fordi jeg selv lige er begyndt at lave kombuchadrik sammen med min kæreste – så han skal da med! Måske man kunne lære nogle nye tricks, og måske komme igang med at lave flere fermenterede ting, jeg er i hvert fald allerede helt vild med kombuchadrikken 🙂 Hilsen Sarah – sarah97kon@gmail.com

  • Lars Kragh

    Vi elsker god mad der er lavet med kærlighed til råvaren og kvaliteten af det færdige produkt

  • Karinaelisa Nielsen

    At man se alle de danske produkter og sikkert opdage nogen nye ..ikke mindst få nye ideer, som man selv kan bruge i sin egen madlavning . Jeg vil helst lave alt mad fra bunden , så jeg ved hvad der er i og ikke mindst helst anvende produkter fra danske / nordiske producenter .. Kan huske at mine bedstemor brugte fermerting og det vil jeg også gerne se live og så måske kaste mig ud i det …og så er der jo alle de andre oplevelser som vegetar mad og ikke at jeg tror jeg tør men der var også noget med insekter… Men det hele ville være en oplevelse duften , stemningen , glade mennesker og masser af smagsoplevelser.. Karinaflensbro@gmail.com

  • Camilla Hovej

    Udover Bülow Lakridsværksted, så glæder jeg mig til at høre Marie-Louise fra Skærtofte Mølle give gode bage tips 🙂 Så skal jeg da også et smut forbi Friday Night Burger Battle 🙂

    • Camilla Hovej

      Smider lige min mail her hvis jeg skulle blive den heldige gris som ender med billetter 🙂

      • Camilla Hovej

        Hmmm den vil ikke lade mig sætte min mail ind :O

  • Rikke Neipart

    Jeg glæder mig mest til maden og oplevelsen sammen med min søn. 🙂 <3

  • Feinschmeckeren

    Kære alle

    Tak for kommentarerne. Vinderne er nu trukket, og de to personer, der kan tage en ledsager med til CPH Food District, er Rikke Neipart og Charlotte Mørck. I vil modtage en mail fra Copenhagen Cooking.

    Husk at besøge mig til Årets Ret, hvor Foreningen af danske madanmeldere kårer årets bedste retter.