Nespresso – Kaffemastodont åbner i Aarhus

Anbefalinger 7. november, 2012 5 Kommentarer
En glad mand. Niels Bille, Country Manager for Nespresso i Danmark, præsenterer konceptet for Nespresso i den nye butik i Aarhus.

I dag er en ny mulighed opstået for kaffehungrende aarhusianere. Kaffegiganten Nespresso har i dag åbnet sin anden butik i Danmark, og den ligger midt på Strøget. Her kan du se, mærke og prøve de forskellige kaffemaskiner, og du kan få vejledning af kompetent personale, mens du smager dig frem til, hvilken af de 16 varianter, der falder mest i din smag.

Nespresso har 16 faste varianter i sortimentet.

Jeg har tidligere været forbeholden over for Nespresso – er det virkelig ordentlig kaffe? Efter at have smagt det meste af sortimentet, må jeg erkende, at jeg faktisk finder kvaliteten ganske høj; specielt, når man tager den faktor med, at det ganske enkelt ikke er muligt at gøre noget forkert med en Nespresso-maskine. Jeg vil altid foretrække en espresso, som er brygget af en dygtig barista, af gode bønner; men udfordringen er større, når der skal god kaffe på bordet derhjemme. Problemet er, at selv om du har en maskine til flere tusinde kroner, er der mange faktorer, der kan gå galt under frembringelsen af en espresso. Det er her, at Nespresso-maskinen sikrer et stabilt, velsmagende resultat med flot crema på toppen hver gang, og det, må jeg indrømme, er ganske bekvemt.

Crema er et afgørende parameter for en god espresso, og Nespresso leverer varen.

 

Wassim Hallal, manden bag Årets Restaurant 2012 ifølge Den Danske Spiseguide, sørgede for en ekseptionel morgenmad til de fremmødte – tak for det. Her er han flankeret af køkkenchef Jacob Møller.

Forvent en større artikel og test af Nespresso her på bloggen inden for den nærmeste fremtid. I mellemtiden kan du tage ned i Nespresso Boutique Aarhus og bedømme selv.

Nespresso Boutique Aarhus

Søndergade 74

8000 Aarhus

www.nespresso.com

Hvad er dit forhold til Nespresso? Deltag i debatten i kommentarfeltet herunder. 

 • @no

  Lyder lækkert – endelig en Nespresso butik i Århus.

  Har de nogle gode tilbud?

  • Feinschmeckeren

   De har som sådan ikke åbningstilbud i butikken, så vidt jeg har forstået.

 • John Gammelgaard

  Hvorfor kan jeg ikke bestille jeres kaffe via internettet og afhentning i butikken…Det skriver i ellers, men jeg kan kun vælge mellem forskellige leveringer….

  • Feinschmeckeren

   Kære John,

   Jeg er ked af dine udfordringer med bestilling af kaffe hos Nespresso, men jeg er nødt til at bede dig rette din henvendelse til Nespresso. Jeg kan ikke hjælpe dig. Prøv: http://www.nespresso.com/#/dk/dk/worldofservices

 • Daniel F

  welcome! siger jeg bare dejligt at de nu er i Århus… fantastic de nu er her ..love it 🙂